D3: DJ and Producer Seminar

Partyscene Redactie | 15 oktober 2008
headlines

Over een week vindt de dertiende editie van het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats. Naast de conferentie en het festival is een steevast onderdeel van het ADE D3: DJ and Producer Seminar, een speciale seminardag die zich specifiek richt op aanstormend talent.

Onder leiding van gerenommeerde artiesten, labelmanagers, programmeurs en andere professionals uit de dance industrie vinden er workshops, panels en masterclasses plaats om talentvolle dj’s en producers te helpen in hun verdere carrière. D3: DJ and Producer Seminar vindt plaats op zaterdag 25 oktober in Felix Meritis te Amsterdam.

Enkele highlights uit het programma zijn: het intieme Rock 'n Roll Stories presents: In bed with The Prophet (NL), Eddy de Clercq (BE) en Paris van de Detroit Grand Pubahs (US), waarin zij vertellen over passies, ambities en uiteraard hun bedgeheimen. Daarnaast host Dave Clarke (GB) het Demolition part XIII, waarin hij tezamen met andere vooraanstaanden demotracks van bezoekers publiekelijk beoordeelt. Ook kunnen bezoekers één op één hun demo's laten beoordelen. Voor hen is er een team van vakmensen uit de industrie beschikbaar voor feedback.

Eddy de Clercq

Enkele artiesten die aan D3: DJ and Producer Seminar meewerken zijn Sander Kleinenberg (NL), Andy Barlow (GB), Kevin Saunderson (US), Terry Toner (NL), Don Diablo (NL), Addictive TV (GB), Noisia (NL) en Lucien Foort (NL). Het volledige programma is te vinden op www.amsterdamdanceevent.nl/d3.

Kaarten kosten 15 euro (excl. servicekosten) in de voorverkoop en zijn te koop via ticketservice (0900-301250 / 0,45 cpm), www.ticketservice.nl, de grotere postkantoren en GWK's. Het D3: DJ and Producers Seminar begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Dit programma wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma Cultuur in samenwerking met Felix Meritis, Interface, Jam en Vinylized.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws