Wil jij doorbreken als producer?

Partyscene Redactie | 1 oktober 2008
headlines

Hooked zou in 2007 een laagdrempelig muzikaal platform en een speelplaats voor en door nieuw muzikaal talent worden, en enkele dj's die daar stonden en de tent tot ver na 05.00 afbraken zijn in 2008 definitief doorgebroken bij het grote publiek: Vincenzo de Bull (TWSTd/Click), Oliver Weiter (Time Warp/Cocoon) en Mike Ravelli (Gasten Zonder Grenzen). Vanavond de kick-off met 1.5 uur gratis bier, wijn en fris!
Live act
Schillenhut residents Nice Guy Eddy en Flexmeister gaan verder waar Hooked in 2007 gebleven was. Ze zijn druk bezig een maandelijkse clubavond voor producers, live acts en muziekliefhebbers neer te zetten. Er is een wedstrijd aan gekoppeld, waarbij de beste tracks van beginnende en getalenteerde producers zullen worden uitgebracht bij bekende labels onder leiding van een vakjury, tezamen met de stem van het publiek. Denk aan de TWSTd DJ contest, maar dan voor producers & live acts.

De focus ligt op getalenteerde beginnende producers die hun slaapkamer ontgroeid zijn en voor een enthousiast publiek willen optreden. Denk jij dat je er klaar voor bent en kan jij een dansbare live set met house, minimal en techhouse van +/- 45 minuten neerzetten, aarzel niet en word lid van www.wearehooked.hyves.nl, zet je live set en/of eigen tracks online en knal de link ernaar in een bericht online op de hyve.
Live set
De kick-off vindt vanavond, vrijdag 10 oktober plaats in het onlangs totaal verbouwde dj cafe De Trappist in hartje Amsterdam, van 22.00-04.00. Deze avond zal hier bij genoeg animo van live acts elke tweede vrijdag van de maand plaatsvinden tot en met mei 2009. Op de kick-off zullen dj's Noelie (De Schillenhut), James Nidecker (Awakenings), Nice Guy Eddy & Flexmeister de tent op stelten zetten met housemusic, cause they are Hooked on House!

Kortom: een mooie, intieme, feestelijke en muzikale avond, voor producers, live acts en partypeople in een spiksplinternieuwe locatie in hartje Amsterdam. Meer info op www.wearehooked.hyves.nl.

Hooked: Kick-off

Vrijdag 10 oktober 2008

22.00-04.00

De Trappist

Zieseniskade 25

1017 RT Amsterdam

Kaarten 12,50 aan de deur, inclusief 1,5 uur free drinks (bier, wijn & fris)

www.wearehooked.hyves.nl

www.detrappist.nl

James Nidecker sluit af @ Tunnelfest 2008 Amsterdam




Nice Guy Eddy live @ De Schillenhut @ Paradiso


Noelie @ De Schillenhut NYE



Flexmeister @ De Schillenhut NYE

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws