Contakt – 10 years MINUS

Partyscene Redactie | 14 september 2008
headlines

Richie Hawtin’s MINUS-label bestaat tien jaar. Na een korte sabbatical van de artiesten is het tijd om dat te vieren en hoe. Op zaterdag 25 oktober komt het MINUS-circus naar Nederland.


Richie Hawtin is een artiest die vooruitstrevend wil zijn. Met zijn muziek, met zijn platenkeuze, maar ook met zijn apparatuur. Het ‘draaien’ met platen heeft hij afgezworen.


Het is die vooruitstrevendheid die tijdens de afsluiting van het Amsterdam Dance Event (ADE) centraal zal staan. Samen met Magda, Troy Pierce, Marc Houle, Heartthrob en Jon Gaiser zal Hawtin in een immense dj-booth optreden in The Sand.


Contakt – 10 years MINUS


Tijdens het feest, dat onderdeel is van een tour die ondermeer Japan, België, Londen en Argentinië aandoet, zal The Cube centraal staan. Dat is een mysterieus apparaat waarmee je contakt kunt maken met de MINUS-crew tijdens hun set.


De voorverkoop is nu begonnen. Kaarten kosten €35 via de website www.evotions.nl. Je kunt voor €60 nog een beperkt aantal combitickets kopen voor zowel Contakt als het Cocoon Goes Amsterdam feest.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws