Klinch: Inmotion invites dj Karotte

Partyscene Redactie | 23 augustus 2008
headlines

Inmotion is de feestelijke uitlaatklep van Shinedoe en 2000 and One. Het feest vond twee keer eerder plaats in de Melkweg. Voor de derde editie is er een dj uitnodigt die alles draait, zolang het maar dansbaar is: Karotte.


Peter Cornely, a.k.a. Karotte, draait al twintig jaar mee in Duitse dj-scene. Na resident te zijn geweest in de U63011, verhuisde hij in 2006 voor zijn eigen clubavond vaar Sven Väth’s Cocoonbar. Maar de dj draait ook regelmatig in de Harry Kleun en op Airport/Würzberg.


Vorig jaar brak de artiest de tent af tijdens Lowlands, maar hij het wordt pas echt gek tijdens zijn radioshows; Karotte Kitchen. Tijdens zijn programma schuwt hij namelijk niet om, naast draaien en interviews met zijn gasten, te praten over zo’n beetje alles wat hem bezighoudt anders dan de muziek. Met recht kan gezegd worden dat Karotte synoniem staat voor eigenzinnigheid.


Karotte gaat los!


Vrijdag 5 september draait hij op klinch : Inmotion. Verwacht… Alles? Want zo is de stijl van Karotte het best samen te vatten. Alles, als het maar danst. Dat belooft een dolle boel te worden.


Karotte wordt vergezeld door Shinedoe en 2000 and One. Beide artiesten hebben een hun sporen ruimschoots verdiend en delen een gezamenlijke liefde voor warme Detroit met funky invloeden.


Kaarten kosten €12 in de voorverkoop (inclusief lidmaatschap) en €14 aan de deur (inclusief lidmaatschap). Online kaarten kopen doe je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws