John Digweed naar Panama

Partyscene Redactie | 17 augustus 2008
headlines

John Digweed komt naar Nederland. Op vrijdag 5 september draait de dj in Panama. Digweed behoort al meer dan twintig jaar tot de absolute wereldtop.


In 2001 stond veroverde de Brit de felbegeerde nummer één positie van de DJMag top 100. Sindsdien staat hij steevast in de basis van de top tien. Optredens van de dj in Nederland zijn doorgaans op één hand te tellen.


John DigweedVorig jaar stond hij al twee keer eerder in een uitverkocht Panama. Digweed begon zijn carriere door het insturen van mixtapes met zijn muziek. Toen dat geen soelaas bood is hij zelf maar feesten gaan geven met artiesten als Carl Cox.


Doordat zijn naam steeds op de flyers pronkte naast ‘de grote namen’ als Cox, werd hij al snel zelf beroemd. Sindsdien vliegt hij de wereld over, is hij eigenaar van een muzieklabel en een club en heeft hij ook een eigen radioshow gehad.


Digweed  zal ook deze keer weer vergezeld worden door Schaamteloos dj’s. Kaarten kosten €20 in de voorverkoop en €25 aan de deur. Meer informatie vind je op www.panama.nl.


Klik hier voor een last minute gastenlijst actie!

Aanbevolen voor jou:
Supperclub Cruise ontvangt exclusief Ibiza Sensations

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws