Vacature: Fotograaf voor Partyscene.nl

Partyscene Redactie | 26 mei 2008
headlines

Wekelijks kun je op Partyscene.nl terecht voor diverse fotoreportages. Onze fotografen weten perfect de sfeer van het nachtleven vast te leggen op de gevoelige plaat. Momenteel hebben wij ruimte voor een aantal enthousiaste fotografen om ons team te versterken.  

pictures

Functie:

Als fotograaf voor onze website Partyscene.nl ben je verantwoordelijk voor diverse fotoreportages. Je zult voor Partyscene.nl op regelmatige basis events, clubs en festivals bezoeken om vervolgens een spetterende fotoreportage te publiceren op onze website. Natuurlijk wordt er bij het toewijzen van events rekening gehouden met jouw persoonlijke voorkeuren op het gebied van muziek en locatie.

Je hebt nauw contact met de Partyscene.nl redactie en bouwt daarnaast een interessant netwerk op binnen de dance industrie. Bovendien sta je voor elk event op de gastenlijst, dus kun je kosteloos naar binnen. Bij tevredenheid ontvang je tevens een (kleine) vergoeding.

Jouw profiel:

  • Affiniteit met fotografie
  • Een gezonde belangstelling voor de interesses van jongeren in de leeftijd van 18-35 jaar
  • Ervaring met fotografie en photoshop is een pré
  • Stressbestendig en initiatiefrijk
  • Resultaatgericht en creatief

Contact:

Wil je reageren op deze functie of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail, liefst voorzien van enkele voorbeeldfoto's of een link naar je portofolio naar Rolf van Houten, op rolf@yourscene.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws