Swimwear H&M

Partyscene Redactie | 23 april 2008
headlines

swimwearvrouwDit seizoen heeft H&M inspiratie geput uit verreoorden met een serie exotische prints. Trends voor deze zomer zijn: lichte stoffen, bohémien chic, barokke dessins en opvallende accessoires.

'We wilden iets ontwerpen dat heel kleurrijk en licht is, met prints die er echt uit springen', aldus Ann-Sofie Johansson, hoofd designafdeling. 'We hebben ons laten inspireren door verre vakantiebestemmingen zoals Afrika, India, Hawaï en Zuid-Amerika: vandaar de etnische prints zoals tropische bladeren, bloemen en schilderachtige dessins.'

DamesswimwearH&M
De swimwear collectie bestaat uit een grote variatie aan modellen, van triangelbikini’s tot haltermodellen, bandeautops en badpakken met ceintuur.
De kleuren zijn zeer gevarieerd, van vervagende tinten dip-dye oranje en mintgroen tot een selectie schilderachtige all-over dessins in clementine, turkoois, wit en zwart. Andere modellen zijn rijk versierd met goudborduursel en kralendetails uit India.

Heren
Voor de heren worden deze zomer katoenen overhemden met wassing, broeken zonder bandplooi, bermuda’s, tunieken, T-shirts met tropische motieven en swimwear met Hawaï-prints van hibiscusbloemen de trend. Het kleurenpalet omvat zwart, mokka, zongebleekte blauwe en grijze tinten met felgroene, oranjerode en turkooizen accenten. Accessoires zijn de pilotenzonnebril, strooien hoeden, zachte sjaals van mesh en teenslippers in verschillende modellen.

swimwearmannen swimwearmannen


WaterAid
H&M zal ook dit jaar WaterAid steunen (www.wateraid.com ), een internationale liefdadigheidsorganisatie die zich ervoor inzet om het armste deel van de wereldbevolking toegang te geven tot schoon en veilig water, sanitaire voorzieningen en voorlichting over hygiëne. Deze relatie is de afgelopen zes jaar opgebouwd. In 2007 heeft H&M ₤ 83.047,- (meer dan € 106.000.-) geschonken aan WaterAid-projecten in Bangladesh, een land waar verschillende H&M-producten worden vervaardigd. Wederom zal 10 procent van de verkoopopbrengst van de speciaal voor WaterAid ontworpen bikini naar deze organisatie gaan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws