Uit de oude doos: BG Magazine restyled!

Partyscene Redactie | 13 februari 2008
headlines

Partyscene heeft sinds 2000 een enorm archief opgebouwd met allerhande nieuwtjes, roddels en interviews. Elke woensdag duiken wij in ons archief en kijken wij naar een opmerkelijk nieuwsbericht van een aantal jaren geleden. Vandaag, woensdag 13 februari 2008 vonden we het volgende opvallende bericht van 14 februari 2003.

bgDankzij het nieuwe formaat kun je in een handomdraai je nieuwe BG tevoorschijn halen en de vernieuwde inhoud verslinden. Want BG is niet alleen van uiterlijk veranderd, ook de inhoud heeft een metamorfose ondergaan. Zo staan er meer toegankelijke, kortere interviews in, spelen de foto’s een belangrijkere rol dan voorheen en bieden we je meer inzicht in het leven achter de artiest.

 

In de BG van februari, dat als thema ‘Asian Invasion’ heeft, kun je meekijken in het foto-album van Ferry Corsten, duiken we met DJ Sneak de coffeeshops van Amsterdam in, lees je alles over het favoriete eten van Erick E, mag je meegluren in de kledingkast van Mar Y Sol en vertellen Johan Gielen en Remy je alles over hun belevenissen in Japan.”

De restyling van BG bleek niet voldoende om de ondergang van BG magazine te voorkomen. BG Magazine startte in 1992 als het Haagse underground danceblad Bassic Groove. Vijf jaar later fuseerde het met het Amsterdamse Update Magazine. De editie van december 2003 bleek de laatste editie.

Ben je zelf op zoek naar nieuws uit een bepaalde periode? Binnen onze rubriek headlines kun je nu zoeken op een bepaalde maand uit een bepaald jaar. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de nieuwtjes uit september 2001? Selecteer dan in de zoekbalk aan de rechterkant van dit artikel de maand september en het jaar 2001. Je kunt dan naar hartelust neuzen in het archief uit die periode.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws