Releaseparty This Is Sander Kleinenberg

Partyscene Redactie | 3 augustus 2007
headlines

Deze editie van This Is™ is er dus niet zomaar één, maar de officiële Nederlandse releaseparty van This Is™ Sander Kleinenberg, het nieuwe mix album van Sander, die 6 augustus verschijnt op het Renaissance label. Met deze compilatie is Sander bepaald niet zuinig geweest, want hij heeft maar liefst twee cd’s vol weten te mixen met alleen maar de beste en meest opvallende tracks van dit moment. Tijdens de releaseparty zal Sander dan ook zeker een showcase geven van het geluid van de nieuwe cd.  Zet je dus maar alvast schrap voor een extra lange set van de heer Kleinenberg.
This is Sander Kleinenberg
Naast Sander zal ook Rene Amesz de honeurs waarnemen achter de draaitafels. Waar je ook gaat of staat, je kunt niet meer om deze man heen. Met zijn recente releases en remixes die door werkelijk alle grote house dj’s gedraaid worden en zijn toenemende buitenlandse boekingen lijkt het er op dat Nederland weer een nieuwe superster dj rijker is.

In de studio maken de 16Bit Lolita’s op deze avond de dienst uit. Deze twee heren hebben al jarenlang succes met hun unieke sound en zo al een aardige fanbase op weten te bouwen. Speciaal voor deze This Is™ editie zullen ze een extra lange set ten gehore brengen. Dat wordt dus vier uur lang losgaan op de stevige basslines en opzwepende melodieën waar de Lolita’s inmiddels wereldwijd zo bekend om staan.

Gelet op het succes van de vorige edities is het een aanrader om je kaarten in de voorverkoop te kopen. De vvk kaarten zijn 15,- per stuk en te krijgen bij zowel www.beep.nl, www.ticketbox.nl als www.aub.nl. Eventueel overgebleven kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar voor 20,-.

www.sanderkleinenberg.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws