Free Festival staat voor de deur

Partyscene Redactie | 29 mei 2007
headlines

Zondag 1 juli is het weer feest op het strand van Almere. Dan vindt opnieuw het Free Festival plaats.

Art Of Dance heeft weer lekker uitgepakt deze zomer. Op zaterdag 28 juli vindt het Pleasure Island festival plaats op de NSDM-werf in Amsterdam, maar bijna een maand daarvoor, op zondag 1 juli, is er ook nog groot feest. Dan vindt het Free festival plaats, op het strand van Almere. Lekker dansen aan de zee en de zon in de zee zien zakken onder het genot van opzwepende beats. Het Free festival is het grootste gratis dance festival van ons land. Het festival vindt voor de achtste keer plaats.

free festival flyer

Inmiddels is de line-up ook bekend gemaakt. De organisatie heeft gekozen voor een brede line up, met uitsluitend Nederlandse namen. Het programma is verdeeld over drie area’s: een house stage, een trance stage en een Future stage. Ook het terrein is groter dan voorheen. De line-up van de eerste twee stages ziet er als volgt uit:

Area 1: house:

Erick E

Benny Rodrigues

Randy Katana

Jean

Ricky Rivaro

Marnix

Jesse Voorn

Bart van Liefland

Area 2: trance:

Bas & Ram

Cor Fijneman

Spider

Mark Norman

Mike S

Miss Melody

Francois

El Toro

Jose

De namen van de Future Stage zijn nog niet bekend. Op 1 juli kun je van 12.00 tot 23.00 uur terecht in Almere. Hopelijk voor het mooie weer, enthousiaste partypeople, het strand en de beste dj’s.  

Surf ook naar www.freefestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws