Pump invites Yoshitoshi

Partyscene Redactie | 8 mei 2007
headlines

Op vrijdag 25 mei vindt de tweede editie plaats van Pump invites Yoshitoshi. Een show vol crea bea en pompende beats. Achter de decks vind je dit keer Dean Coleman en Don Diablo.

Pump invites Yoshitoshi is volgens de organisatie dé combinatie van looks, mode & grooves. Modeshows hebben vaak een saai en eentonig karakter en dat kan best anders. Dat kun je op vrijdag 25 mei zelf ervaren in de Panama in Amsterdam. Verspreid over de avond tonen verschillende modellen de nieuwste creaties van diverse ontwerpers aan de bezoekers. De dansvloer wordt hiervoor deels omgetoverd tot catwalk.

pump

Yoshitoshi is het label van Deep Dish en Dean Coleman is een van de artiesten van het label, die de 25e acte de presence zal geven in Panama. Dean heeft in zijn korte loopbaan al een flinke cv opgebouwd. Zo maakte de man remixen voor onder meer Deep Dish, Erick Morillo, Harry Choo-Choo Romero, Roger Sanchez, Hernan Cattaneo, Josh Wink en Felix Da Housecat. Ook de komende jaren schijnen we nog heel wat van hem te gaan horen. Hij wordt bijgestaan door Don Diablo, Sunnery James, Ryan Marciano, Kelly B en K-Fresh. Trek je mooiste, beste en lekkerste outfit aan de pump jezelf up voor een fijn feestje.

Kaarten kosten 12,50 in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Meer info op www.panama.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws