Club Filth in World Fashion Centre

Partyscene Redactie | 7 mei 2007
headlines

Zo'n vier keer per jaar strijkt het Club Filth circus neer in thuisstad Amsterdam. Elke keer wordt met grote zorg een aparte locatie uitgezocht om een ranzig feestje te vieren. Aankomende Hemelvaartsnacht, woensdag 16 mei, is het weer zo ver. Deze keer is de keuze gevallen op het World Fashion Centre aan de ringweg in Amsterdam-noord.

Joost van Bellen leidt de dans op 16 meiJoost van Bellen en zijn Meubelstukken steken altijd veel energie in het zoeken van een locatie die goed bij het Club Filth-concept past. Dat is niet makkelijk in een stad waar bijna alles al eens gedaan is. Maar het is weer gelukt. De keuze is gevallen op het World Fashion Centre, waar nog nooit een echt feest heeft plaatsgevonden. Eén tip: de ingang is waarschijnlijk via het fietsenhok. Je moet dus even zoeken naar de ingang.

Onder de titel Doll House Riot staat een keur van binnenlandse en buitenlandse artiesten en feestenmakers klaar om jullie een flinke veeg uit de poppenkast te geven. Muzikaal gezien zit het altijd wel snor bij Club Filth. Natuurlijk zijn vaste dj's als Joost van Bellen en Wannabeastar & Miss B-have aanwezig. De buitenlandse gasten zijn deze keer het Zweedse uberhippe jonge jongetjes duo Mr. Miyagi uit Stockholm en live London's electro disco wonderhondje Rex The Dog, die van zijn serieuzere Kompakt electro moeiteloos doorhupst naar Mel&Kim en Sabrina. Verwacht een anarchistische mix van van alles, van rock tot bayle funk, van electro tot mini seconden van mierzoete disco kwaaltjes.

Voor meer info en kaartverkoop check je Club Filth

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws