Armada@Panama (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze keer met een lekker Hollands tintje want alle artiesten zijn deze avond van Nederlandse komaf

Dat het beste van eigen bodem komt bewijzen Sander van Doorn en Menno de Jong als geen ander. Beide zijn inmiddels gevestigde namen in de internationale Dance scne en hebben al een aardige staat van dienst.

Sander mocht afgelopen jaar maar liefst 3 maal aantreden voor BBCs radio 1 en kwam op #32 binnen in de DJ Mag Top 100, het meest gerenommeerde DJ magazine ter wereld.

De eigenaar van het Intuition label Menno de jong kunnen we op dit moment gerechtvaardigd een echte rising star noemen. Hij maakte dit jaar zijn debuut op Trance Energy en ook hij kwam dit jaar nieuw binnen in de DJ Mag Top 100 (#72).



De studio zal deze avond gehost worden door Famous en natuurlijk kan resident DJ Mischa Daniels daar dan ook niet ontbreken.

Armada@Panama is dit jaar een groot succes gebleken. Met keer op keer een uitverkochte Panama en artiesten als Armin van Buuren, DJ Remy, Marco V en Markus Schulz staat er iedere maand weer iets spectaculairs op het programma.

De aankomende maanden zullen o.a. Rank 1, Cosmic Gate en ook weer Markus Schulz (met een hele avond solo) te zien zijn tijdens Armada@Panama.

Meer informatie, line ups en tickets kun je vinden op armadaevents.com

Panama open: 22:00 uur
Tickets: 17,50 Euro ex fee
Tickets deur: 20,-
Tickets te verkrijgen op armadaevents.com
Panama: Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws