Programma Paaspop compleet

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Twee dagen die in het teken staan van muziek, theater, dance, cabaret, amusement. Paaspop is de ultieme en totale festivalbeleving. Een aantal sponsoren zorgt daarnaast voor een welkome aanvulling op het toch al zo goed gevulde programma.

De Paaspop sponsoren KinkFM en Jack Daniels hebben de handen ineengeslagen, wat op Paaspop zal resulteren in het Jack Daniels Live Caf. In dit gezellige kroegje zullen diverse Paaspop-acts nog een extra show weggeven. KinkFM maakt opnames en zendt de shows op zondag van 14.00 tot 19.00 uur live uit op de radio. Tussendoor wordt er plaats gemaakt voor een exclusieve akoestische show van The Answer, de Ierse classic rockband die deze dag ook in de Masters Of Rock speelt. Slechts 100 gelukkigen zullen hier bij kunnen zijn. Wanneer je iets bestelt aan de Jack Daniels Live Bar maak je kans om uitverkoren te worden. Op zaterdag zullen ook de nodige optredens plaats vinden in het Jack Daniels Live Cafe, om welke artiesten het hier gaat zal volgende week middels de website www.paaspop.nl bekend gemaakt worden.

LiveXS, mediapartner van Paaspop, is nadrukkelijk aanwezig op het terrein van Paaspop. In de LiveXS-stand wordt namelijk gesigneerd door artiesten die op Paaspop optreden. Bevestigd zijn inmiddels After Forever, Delain, El Guapo Stuntteam, Mambo Kurt, Peter Pan Speedrock, De Heideroosjes, The Apers, Within Temptation, Zita Swoon en Rowwen Hze. Meer artiesten zullen ongetwijfeld dit goede voorbeeld gaan volgen. Exacte tijden zullen in de week voorafgaand aan Paaspop op www.livexs.nl worden gepubliceerd.

Het programma van Paaspop bestaat uit zon 70 bands en acts, verdeeld over twee dagen en vijf podia. Op het hoofdpodium trekt Blf de nodige aandacht, hoewel namen als Beth Hart, Ilse DeLange, Within Temptation en Rowwen Hze er natuurlijk allerminst om liegen. Voor het betere gitaargeweld is ruimte in de Masters Of Rock-tent met onder andere Ignite, Peter Pan Speedrock, After Forever en de Heideroosjes. Op het gebied van dance pakt Extrema, de host van de Dance-area, stevig uit met Steve Rachmad, Goose, Dr. Lektroluv, Nid & Sancy en meer. Het Theater zorgt met onder andere Comedytrain, Jan Jaap van der Wal en Dave Fulton & Markus Birdman dat er heel wat te lachen valt op Paaspop. En in de Restolounge krijg je met Russkaja, Lefties Soul Connection en AC/DShe ook het nodige lekkers op je bord.

Het complete overzicht van alle optredende bands en acts per podium:

Mainstage:
Blf, BZB, A Balladeer, Within Temptation, Rowwen Hze, Beth Hart, Ilse
Delange, Johan, Audio Bullys, Rifles, Zita Swoon

Masters of Rock:
El Guapo Stuntteam, The Apers, Peter Pan Speedrock, The Answer, Malle
Pietje And The Bimbos, After Forever, Heideroosjes, Ignite, Terror, Delain,
Lagwagon

Extrema:
Alexander Kowalski, Goose, Oxia, Nid&Sancy, Eva Maria, Darko Esser, Rho,
Warren Fellow, Bart Skils, Steve Rachmad, Remy, Umek, Dr. Lektroluv, Paul
Kalkbrenner

Restolounge:
Mambo Kurt, Denvis & The Real Deal, Luchtgitaarkampioenschap, Memphis
Maniacs, Antwerp Gipsy-Ska Orkestra, A Band Named Cash, Perestroika
Sound System, Popquiz, Lefties Soul Connection, Smartlappenkaraoke,
Johnny Rebel And The Hotstuds, AC/DShe, Russkaja

Theater:
Het Beukorkest, Smartlappenkaraoke, Retro Deluxe, 90s Now!, Dave Fulton &
Markus Birdman, Hermes House Band, Loco Loco Roadshow, Jan Jaap van
der Wal, Comedytrain, The Fabulous Wannabeatles, Blaze of Glory

Tickets:
Zaterdag vvk 44,- dagkassa 48,-
Zondag vvk 56,- dagkassa 60,-
Combi za+zo vvk 66,- dagkassa 70,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws