Bad Boy Bill terug naar ons land

Partyscene Redactie | 16 maart 2007
headlines

Het heeft lang geduurd, maar de tot twee maal toe als beste dj van de USA uitgeroepen Bad Boy Bill komt weer eens naar Nederland.
Bad Boy Bill
Bad Boy Bill heeft wereldwijd miljoenen platen verkocht. Het eenmalige optreden in de Maassilo in Rotterdam op vrijdag 13 april vindt plaats in het kader van zijn wereld tournee. Hij is echter van de harde techno op Shockers (2001) en Dance Valley (2003) overgestapt op een meer funky en housy geluid. Daarom staan naast deze headliner ook dj’s als Erick E, Sidney Samson, Benny Rodrigues, Tony Cha Cha, Baggi Begovic en hoe kan het ook anders, Don Diablo achter de draaitafels.

Bad Boy Bill is zelf al erg enthousiast om in Nederland te draaien, maar stelt zich zoals een echte Amerikaan ook competitief op: “De grootste namen uit de dansscene komen toch uit Holland. Maar bang voor concurrentie ben ik niet. Ik weet zeker dat ik, met de set die ik aan het voorbereiden ben voor de Maassilo, een show neerzet waar nog heel wat jaren over nagepraat gaat worden.” Overigens krijgen bezoekers van de Bad Boy Bill Worldtour méér dan waar voor hun geld volgens de organisatie. Er staan namelijk ook diverse mc's, dansacts, surprise acts en guest appearances op stapel. Tickets kosten € 25,- (ex presale fee) en zijn te bestellen bij www.ticketbox.nl.

Meer informatie is te vinden op www.badboybill.nl. De officiële site van Bill vind je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws