For hyvers only: Don Diablo in club Monza

Partyscene Redactie | 12 maart 2007
headlines

Populairste vriendensite van Nederland viert eigen feestje

Nee, de driemiljoenste bezoeker van Hyves komt niet in aanmerking voor een meet and greet met de meest sexy dj van Nederland. Dat leed wordt hem of haar bespaard. Hij of zij kan zich wel melden bij het ‘voor Hyves-leden only’ feest in club Monza in Utrecht.

Ter viering van de aanmelding van de driemiljoenste Hyver en de prelancering van Don Diablo’s nieuwe single ‘Pain is Temporary, Pride is Forever’ geven Don Diablo en Hyves op vrijdag 30 maart een feest in de Utrechtse Club Monza.

Ter viering van de aanmelding van de driemiljoenste Hyver en de prelancering van Don Diablo’s nieuwe single ‘Pain is Temporary, Pride is Forever’ geven Don Diablo en Hyves op vrijdag 30 maart een feest in de Utrechtse Club Monza.Drie uur lang draait The Don de hipste hiphop en stoerste electrorock in de club in de Domstad. Pete Philly host de show en Ricky Rivaro opent het feest en op de avond zelf wordt een videoclip voor de single opgenomen.

Met meer 12.000 vrienden is Don Diablo geliefd op de populaire vriendensite. “Voor mij is Hyves een bron van positivisme en inspiratie”, zegt Don Diablo. “Het is een goede manier om contact met mijn fans te hebben en om nieuwe fans te bereiken. Ik ben dan ook alle bevriende artiesten aan het motiveren om ook een pagina te nemen als ze er nog geen hebben. Door de populariteit van mijn eigen hyve kan ik een heel nieuw publiek bereiken, zonder dat ik afhankelijk ben van radio en televisie. Dat geeft een enorm gevoel van vrijheid. Ik vind het leuk om nu iets terug te doen voor de mensen die mij dagelijks volgen, krabbelen en motiveren,” motiveert Don Diablo het initiatief.

Alleen Hyves leden kunnen naar binnen door een mail te sturen naar dondiablo@hyves.nl en zich aan te melden voor de speciale gastenlijst, dan wel aan de deur te verschijnen met een print-out van hun Hyves profiel.

Hyves presents Don Diablo

Line-up: Don Diablo, Pete Philly (host), Ricky Rivaro (support)

Locatie: Club Monza - Potterstraat 16-20, Utrecht

Datum: Vrijdag 30 maart 2007

Tijd: 00.00 uur - 05.00 uur

Meer info:

Don Diablo

Pete Philly

Ricky Rivaro

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws