Jeff Mills op vrijdag de 13e

Partyscene Redactie | 9 maart 2007
headlines

Het is dan wel een ongeluksdag, voor de fans van Jeff Mills staat vrijdag de 13e wel onderstreept in de agenda. De techno tovenaar staat die avond in de Utrechtse Poema.

Het is een optreden in het teken van zijn One Man Spaceship tour en het enige in Nederland tot de zomer. Zevenhonderd fans kunnen deze avond los op de beats van de altijd diepgaande artiest met eigen platenlabels als Axis Records, Purpose Maker, Tomorrow, en 6277. Hij bracht ook platen uit op andere labels, onder andere Tresor Records uit Berlijn.
Jeff Mills
Jeff Mills staat bekend om zijn zenuwachtige en energetische draaistijl. Met dj-sets waarin hij tot 70 platen per uur oplegde wist hij een grote schare internationale fans achter zich te krijgen. Dee snelle draaistijl was trouwens een gevolg van zijn begindagen als radio-dj, waarin hij zich onder het pseudoniem The Wizard verplicht zag om een maximum aan nieuwe platen te verwerken in de korte tijd die hij aan radio tijd had.

Onlangs werd ook bekend dat hij binnenkort met zijn zakenpartner Yoko Uozumi van het label Axis een kledingwinkel, The Gamma Player Shop, opent in Chicago. Speciaal voor de opening stelt hij een compilatie-cd samen met de naam ‘The Universe By Night’. De cd zal veel special edits en nog niet eerder uitgebracht materiaal van Mills zelf bevatten.

Over zijn One Man Spaceship tour zegt hij o.a. het volgende:

"One" meaning singular. One thought without compromise or without any reference of what develops as the result. A single prespective. Perfectly balanced. "Man" meaning a person, a calculating and methodical thinking organism. Man or woman, Adventurer. "Spaceship" meaning a shape and/or boundry that contains the containable. All future ideas/thoughts. Means to materalising a vision and/or fantasy.

  • Vrijdag 13 aprilL 2007
  • 23.00 - 06.00 uur
  • Line-up: Jeff Mills (3hrs set), K.Cee, Ritzi Lee
  • Prijs: vvk: 17,50 via www.easyticket.nl
  • Deur: 25,-



www.axisrecords.com
www.clubpoema.nl

Mills in the mix

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws