Blue Man Group: nu ook met dj

Partyscene Redactie | 15 februari 2007
headlines

Onlangs was de Blue Man Group nog in ons land voor een serie optredens. Inmiddels heeft de groep ook een dj aangetrokken, die in ieder geval het voorprogramma gaat doen. Misschien ook de volgende keer in ons land.

Het zou maar zo kunnen dat de Blue Man Group geïnspireerd is geraakt door het optreden dat ze met Tiësto op de TFM Awards deden. Hoe dan ook, de blauwe mannen hebben nu zelf ook een dj aan hun programma toegevoegd. De groep vond hem via YouTube. “Somebody was like, `Hey, how about this dude?” vertelt Chris Wink, een van de oprichters van de Blue Man. “I did more YouTube searches and was like, `This guy is perfect.' . . . (He's) somebody we think is on the front edge of what you would want to see at a concert.”

mike relm

Het gaat om de Amerikaanse dj Mike Relm. Hij geldt op dit moment als een van de coolste Amerikaanse dj’s, die het draaien tot een kunst heeft verheven. Een echte draaitafel tovenaar, die werkelijk alles uit zijn muziek haalt wat maar mogelijk is. De man wordt omschreven als een multitalent, vooral geroemd om zijn krankzinnige, simultane mix van muziek en film. Zijn collectie muziek, geluiden en filmpjes is onuitputbaar. Voorlopig gaat hij het voorprogramma verzorgen van de Blue Man Group, maar wie weet krijgt ie zelf ook nog eens een blauwe make-over.

Mike Relm live:

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws