Kant & Klaar feesten in Groningen

Partyscene Redactie | 9 februari 2007
headlines

Groningen is een nieuwe feestorganisatie rijker: Kant & Klaar. De organisatie gaat met twee veelbelovende feesten gelijk goed van start. De eerste vindt plaats op 15 februari.

benny rodriguesKant & Klaar bestaat uit twee vrienden, die maar wat graag feesten willen organiseren, maar wel steeds met een andere stroming. Funky house feesten, electro feesten, minimal feesten, tech-house feesten en alles wat zich in de toekomst nog zal ontwikkelen. Kant & Klaar wil bovendien niet alleen dj’s op de feesten hebben, maar ook live muzikanten, beatboxers, danseressen en veel aandacht aan de aankleding besteden, maar aan de andere kant mag het ook wel eens minimaal en rauw zijn. Geen voorgeschreven wetten dus.

De eerste twee feesten zijn inmiddels een feit. Op donderdag 15 februari vindt de eerste plaats: Chocolat, in het Newscafé in Groningen. Hier zal de funky house en techno de boventoon voeren. Daarvoor is niemand minder dan Benny Rodrigues aangetrokken. Zijn energie brengt gegarandeerd ook in Groningen de voetjes van de vloer. Ook Jay Christian is met zijn funky beats van de partij. De vocalen komen van Mary Dee en Logiqwise, die in 2004 de NL beatbox kampioenschappen won, komt beatboxen. De editie wordt afgesloten door resident Dirty Soul. Wie vroeg komt wordt door mooie chocolade meisjes onthaald met chocolade en choco-shots.  

Het tweede feest, Chicks Love Geeks, vindt een maand later plaats, op donderdag 15 maart, opnieuw in het Nieuwscafé. Deze editie zal in het teken staan van tech-house. Laidback Luke komt dan zijn pompende beats en vette scratches brengen. Verder is er een live set van Licious K en ook Nerdy Soul staat met zijn rauwe platen achter de decks. Mc Trashy Mary komt mc’en. Kortom, er is weer veel te doen in Groningen de komende tijd.

Meer info vind je op www.kant-klaar.com.     

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws