Data Amsterdam Dance Event bekendgemaakt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dit jaar vindt het evenement plaats van donderdag 18 t/m zaterdag 20 oktober. Het grootste clubfestival ter wereld verwacht 70.000 dance liefhebbers in de Amsterdamse clubs. Tijdens ADE komt de internationale dance industrie samen in Felix Meritis.

Internationale bekendheid
De internationale bekendheid van het ADE groeit enorm, zegt organisator Richard Zijlma: Alles wijst erop dat de conferentie dit jaar verder zal groeien en met 1800 dance professionals uitverkoopt. ADE wordt meer en meer gezien als de plek voor platenlabels, agenten, managers om DJs en artiesten te presenteren. Dit geeft het publiek de kans een zeer divers programma te bezoeken, kortom: kansen voor iedereen!

Internationale bezoekers
Komend jaar wil de organisatie nog meer internationale clubbers interesseren voor het ADE programma. Door het grote aanbod van artiesten, de lage prijzen van vliegtickets en de aantrekkingskracht van Amsterdam als stad wordt ADE door steeds meer clubbers uit Europe bezocht. Van de 70.000 bezoekers worden dan ook 25.000 uit landen als Engeland, Duitsland etc verwacht! De internationale clubbers zijn voor het ADE erg belangrijk vanwege, naast de artistieke, de economische waarde. Vorig jaar besteedde ADE bezoekers 5,6 miljoen in Amsterdam.

Amsterdam Feel the Rhythm - music & dance
Amsterdam heeft 2007 themajaar van de muziek gemaakt, getiteld Feel The Rhythm, Music & Dance . Het gehele jaar vindt in het kader van Amsterdam Feel the Rhythm - music & dance een groot aantal evenementen plaats van klassieke tot moderne muziek en dans. ADE is een van de highlights binnen dit themajaar. Vorig jaar traden meer dan 550 DJs en acts op in meer dan 40 locaties.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws