The Glimmers, Trentemoller en Boy George op één feest?

Partyscene Redactie | 1 december 2006
headlines

The Glimmers, Boy George en Trentemoller op één feest? Nee niet op Ibiza, maar gewoon in de Maassilo in Rotterdam!
Absolute Music
Ben je ook al diezelfde dj namen beu? Week in week uit dezelfde clubs met dezelfde namen. Interessante acts en dj’s zie je niet veel, en als er dan eens een speciale dj of act uit het buitenland dan komt ‘ie alleen.

Dat het ook anders kan gaan een aantal creatieve personen bewijzen op 2 februari 2007 met Absolute Music. In de Rotterdamse Maassilo zullen dan Trentemoller, The Glimmers en zelfs Boy George laten horen waar vooruitstrevende dance op dit moment voor staat.

Boy George werd in de jaren 80 een icoon door zijn bekendheid als leadzanger van Culture Club, waarmee hij grote hits als  Karma Chameleon, een single die in diverse landen op nummer 1 stond. Boy George viel op door zijn openlijke homosexualiteit en uitbundige levenstijl. Dit en zijn overmatige drugsgebruik werd hem in 1988 bijna noodlottig, waarna hij afkickte en zich later op dance ging richten. George werkt tegenwoordig in het Verenigd Koninkrijk en Amerika als dj en is verantwoordelijk voor producties en mix cd’s op de labels als Ministry of Sound en Renaissance.
Trentemoller
Anders Trentemoller debuteerde al in 1997 samen met dj T.O.M. toen de ze eerste houseact van Denemarken vormden: Trigbag. Hiermee traden ze op bij festivals als Roskilde en produceerden ze de track Showtime die werd opgepikt door dj’s als Laurent Garnier, Etienne de Crecy en Alex Gopher. Tegenwoordig is Trentemoller één van de populairste remixers van deze tijd, en leverde hij onlangs het schitterende album The Last Resort af.

In de tweede zaal zijn het The Glimmers die met hun onnavolgbare mish mash stijl de crowd gaan rocken. Al 15 jaar bezig onder verschillende namen, maar hun dj-stijl is door de jaren niet veranderd, dit duo mixt nog steeds de meest uiteenlopende stijlen aan elkaar. Van 80’s pop, 70’s dub disco tot en met electro en house van nu.

Meer indrukwekkende artiesten worden binnenkort bekend gemaakt via www.absolute-music.nl




Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws