Absolutely Stereo DJ Contest

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Absolutely Stereo organisator Miss Monica is op zoek naar een dj die tijdens de december editie de avond gaat openen. De winnaar zal een technisch begaafde dj moeten zijn die weet hoe hij (of zij!) het publiek in 2 uur tijd klaar moet stomen voor de main dj van de avond. Geen ordinair gerampestamp, maar een warme, vloeiende en goed opgebouwde house set.

Wat valt er te winnen?

- de openingsset op 16 december in Off Corso in Rottterdam
- een dj fee van 250,00 euro
- een numark 5000FX dj mixer
- een numark phx pro dj koptelefoon



Je demo kan je voor 1 december opsturen naar het onderstaande adres.

DJ Miss Monica
Postbus 21071
3001 AB Rotterdam

De te winnen Numark 5000FX mixer en Numark PHX Pro DJ koptelefoon worden beschikbaar gesteld door Numark (www.interstateaudio.nl) en DJ Products (www.dj-products.nl). De mixer heeft een superieure geluidskwaliteit en de uitgebreide effectenunit geeft de djs de kans de platen
nog leuker te maken dan ze al zijn.

Absolutely Stereo in Off Corso is een avond zoals geen ander. De djs, het geluid, het licht en de visuals; alles wordt op elkaar afgestemd om een perfecte avond pumpin beats te leveren aan de bezoekers. Buiten de djs is er ook veel aandacht voor de mc en de vj. De vocals en visuals worden maandelijks gedaan door respectievelijk MC Miss Bunty en VJ Ottograph.

Meer info over de contest, de te winnen prijzen en natuurlijk Absolutely Stereo kan je terugvinden op www.djmissmonica.nl Op Monicas site kan je tevens een video bekijken waarin ze tijdens een door haar gegeven dj clinic de Numark 5000FX mixer bespreekt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws