Benefietfeest MS Stubnitz

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Namelijk: er moeten enkele aanpassingen aan de kade gemaakt worden zodat het schip daar de komende 5 jaar telkens enkele maanden per jaar kan aanmeren. En dat kost geld. En omdat wij als onafhankelijke Amsterdamse feestorganisaties niet gelijk ons handje bij de gemeente willen ophouden nemen we zelf het de eerste stap genomen en organiseren we geheel belangeloos een benefit cultuurweekend om de te maken kosten te dekken.

Amsterdam Jam
Het leek ons als nachtorganisaties een goed idee om onze krachten te bundelen en een gezamenlijk platform in het leven te roepen wat zich zo nu en dan inzet voor een goed (nacht)-doel. Laten we zeggen n keer per jaar. Dit jaar dus voor de Stubnitz en volgend jaar voor een nieuwe hotspot in Amsterdam West. Wie weet. Goeie doelen in de nacht zijn er altijd te vinden. De Amsterdam Jam, dus. Zo hebben we het maar genoemd. Gewoon een spannend weekend vol acts, muziek en optredens, omdat we het leuk vinden om te doen. Niemand verdient, iedereen blij en Amsterdam weer een unieke plek rijker.

17 & 18 November
Komen dus die 17e & 18 november naar de MS Stubnitz in Amsterdam Noord. Ok het is even een eindje zo over het IJ maar als je er eenmaal bent dan heb je ook wel wat. Er zullen optredens zijn van, OP VRIJDAG 17 NOVEMBER: Freighttrain billy, Anacondas surfrock, Quartier Moustache, Ramchez + Pep, Seutek, Eva Maria, Sandrien, Flow, Esther Allures, Mulat, Hysterezis, The Reverend Eat Shit Smile en Pipslab.
ZATERDAG 18 NOVEMBER: Abraxas & Flamman, Aux Raus, DJ Toby, DJ Aardvarck, Tomcats, Carlos valdez, DJ bone, Kwik & V-Neal, Anneriek tarot, Teyega, Cooling show, VJ Zanne plus Club Zonder Filter.

Meewerkende organisaties
Vuig
Vreemd
Flowing
Pipslab
Chiellerie
Lftfld
Errorkrew
Clubzonderfilter
Nachtburgemeester
PickUp Club

De entree is slechts 10 euro!! Volledige opbrengst gaat naar de Stubnitz.
Alleen kaartjes aan de deur. Vol = Vol, geen voorverkoop.
Voor meer info ga naar www.stubnitz.com.



AMSTERDAM JAM
(benefietfeest MS Stubnitz)
Vrijdag 17 & Zaterdag 18 november
21.00 - 05.00 uur
MS Stubnitz, NDSM werf Amsterdam Noord

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws