Remy is Bang!

Partyscene Redactie | 9 november 2006
headlines

Bang! is het halfjaarlijkse concept van de Haagse dj en producer Remy. De tijd vliegt voorbij en het is alweer tijd voor de nieuwe editie. Die vindt plaats op 18 november in het Paard in Den Haag van 23.00 tot 05.00 uur.

remyIeder half jaar haalt Remy met Bang! weer alles uit de kast. Het feest is vernoemd naar zijn laatste album, dat in 2003 uitkwam. Al sinds 1990 is de Haagse dj en producer verslingerd aan house, dat tot op de dag van vandaag een belangrijk onderdeel vormt van zijn dj-sets. Maar ook techno neemt daar een steeds prominentere plek bij in. Het heeft hem een eigen stijl opgeleverd, mysterieus, maar altijd opzwepend. Al vanaf begin jaren negentig is hij verbonden aan Silly Symphonies, waar hij voor het eerst voor stond te draaien. Die organisatie host ook deze nieuwe editie van Bang.

De meeste dj-sets duren maximaal 2 uur, ook voor Remy. Echter niet voor dit feest, waar de dj maar liefst 4 uur achter de draaitafels zal staan. In die tijd zal hij je verrassen met zijn unieke mix van techno, progressive en tech-house en wordt hij ondersteund met een flitsende lichtshow en fraaie beelden. Remy wordt verder bijgestaan door Frederik, die bekend werd als de helft van het duo Pako & Frederik. Hun tracks verschenen op verzamelaars van beroemde labels als Renaissance en Global Underground. Frederik heeft al lang niet meer in zijn thuisstad achter de decks gestaan en wie hem heeft gemist kan 18 november in de herkansing. Als laatste zijn ook Jordi Bouman en mc Stretch van de partij.  

Volgende week woensdag lees je hier op Partyscene een interview met Remy.

Check voor meer info www.djremy.com.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws