Waar ga jij heen met oudjaar?

Partyscene Redactie | 3 november 2006
headlines

Mensen in je omgeving beginnen nu al aan je kop te zeuren over oudjaar, de avond welke bijna verplicht ‘het feest van het jaar’ moet zijn. De druk ligt dan ook hoog om de juiste keuze te maken, helemaal aangezien de entreeprijzen altijd een stuk hoger liggen dan normaal.
Sla niet te weinig drank in!
De komende tijd worden alle line ups en feesten bekend gemaakt. Partyscene scoorde al twee scoops omtrent 31 december. Zo zal Extrema haar line up volgende week bekend maken, maar zeker is dat Housequake en Josh Wink het Klokgebouw in Eindhoven zullen rocken in respectievelijk de Industry en Sneakerz zaal. De twee andere zalen zijn minimal/techhouse (Extrema Music) en disco in de 100& Disco Shit area.

Ook Monumental zal een oudejaarseditie van Awakenings organiseren, en wel op een andere locatie dan normaal. Dus niet in de Gashouder in Amsterdam of de Maassilo in Rotterdam. Rocco Veenboer wil verder helaas nog niets verklappen, dus we moeten helaas nog even wachten. Verder meldt Marnix van Loveland ons vandaag dat ze met grootse plannen bezig zijn, welke Partyscene volgende week als eerste zal onthullen.

Waar ben jij te vinden op 31 december? Op een feest, bij iemand thuis, of gewoon in je nest met een bak oliebollen? Laat het hieronder weten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws