GirlsLoveDJ’s naar Utrecht

Partyscene Redactie | 25 oktober 2006
headlines

Het populaire party concept GirlsLoveDJ’s gaat na vijf succesvolle jaren in Amsterdam zijn eerste editie in Utrecht organiseren en wel op vrijdag 10 november.
Laidback Luke
In de vijf jaar dat GirlsLoveDJ’s bestaat zijn er vele edities georganiseerd op bijna alle bedenkbare locaties in Amsterdam.  Veel bekende dj’s in Nederland hebben inmiddels   laten zien welke muziek ze echt dope vinden. Zo stond de organisatie o.a. op Mystery Land met een eigen tent, in de ondergrondse speeltuin de TunFun, in Odeon en meerdere malen in poptempel Paradiso. En nu voor de eerste keer in Tivoli.

Mocht je niet weten waar dit feestje over gaat, het concept zit als volgt in elkaar: iedere dj draait zijn of haar eigen lievelings-dansplaten. Alles gebeurt onder het mom van ‘Verras je medemens, wees origineel en zorg dat de zaal los gaat!’ De muziekstijlen zijn grenzeloos: van house tot rock ‘n roll, van hiphop tot classics, van techno naar chansons en weer terug. In korte sets van ongeveer 45 minuten laten zij horen welke platen hen geïnspireerd hebben, aan welke platen zij mooie herinneringen koesteren en welke platen zij simpelweg nooit hebben kunnen draaien op een feestje.

Deze editie zijn o.a. Laidback Luke, Leroy Rey, The Flexican en residents Rubywax en Missinglinks.

www.enterdexter.com         

www.tivoli.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws