Een nieuw record voor Paul Oakenfold

Stijn van Beers | 24 februari 2018
nieuws

Paul Oakenfold

Paul Oakenfold heeft al veel bereikt in zijn glansrijke carrière, hij heeft op alle grote podia gedraaid en heeft vele populaire tracks uitgebracht. Nu heeft hij ook een nieuw record gevestigd, hij is namelijk de dj met de hoogste dj-set ooit. Afgelopen april besloot Paul Oakenfold om zijn geluid naar de Mt. Everest te brengen, om een liefdadigheidsorganisatie te steunen die de slachtoffers van de aardbeving van 2015 in Nepal helpt.

Wereldrecord voor Oakenfold

Op ongeveer 5.365 meter boven de zeespiegel, in het basiskamp van de beroemde berg, draaide Paul b2b met de lokale dj en producer Ranzen een set die niet snel vergeten zal worden. Ook werkte hij nauw samen met Ranzen om lokale geluiden op te nemen en ze om te zetten in unieke beats.

Nadat ze de tocht naar het basiskamp hadden voltooid en de b2b-set hadden gedraaid, werden de beelden bekeken. En sinds deze week is de trailer van de documentaire, genaamd Soundtrack Everest, te bekijken. Ook zal de mix worden toegevoegd die Paul Oakenfold en Ranzen samen op deze recordhoogte hebben gedraaid. Bekijk hieronder vast de trailer en check de tracklist van de unieke dj-set van beide mannen:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws