Bugs

Partyscene Redactie | 14 september 2006
headlines

snelBij een transfer naar een nieuwe site zijn er altijd kinderziektes, zo ook bij ons. Zo was de site heel erg traag. Dat is nu opgelost. Je kunt dus weer razendsnel door de site heen klikken. We werken er hard aan om de laatste bugs en problemen ook zo snel mogelijk uit het systeem te krijgen, zodat Partyscene weer optimaal gebruikt kan worden.

Interviews

De afgelopen jaren hebben er heel wat interviews op Partyscene gestaan, met grote artiesten als Fatboy Slim, Sven Väth, Carl Cox, Basement Jaxx, Paul Oakenfold, Johannes Heil, Laidback Luke, Booka Shade en James Holden, maar ook nieuwe talenten als Fedde le Grand, Nuno dos Santos en Shinedoe en interviews met verschillende partyorganisaties en promotors.

Tot nu toe waren al die interviews lastig terug te vinden, maar we hebben ze nu voor het grootste deel (meer volgt) in een aparte rubriek Interviews gezet. Wil je dus een interview nog eens nalezen of ben je benieuwd naar wat artiesten te melden hebben:

  • surf dan naar het kopje NEWS
  • en klik dan op INTERVIEWS

Veel leesplezier gewenst. Heb je zelf ideeën over artiesten die je graag eens op Partyscene geïnterviewd wilt zien, laat het ons weten op info@partyscene.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws