Strandtent van de Week

Partyscene Redactie | 16 augustus 2006
headlines

Al meer dan 50 jaar strandpaviljoen is strandpaviljoen de Instuif een vast paviljoen aan het strand van Wijk aan Zee. De bijzondere (strand) lokatie en de lekker relaxte sfeer maken het altijd een unieke plek om.

De InstuifOp zondag is er altijd live-muziek in de Instuif, de Instuif-zondag is ondertussen een begrip geworden. Iedere zondag keuze uit de Nederlandse live scene, grote en kleine namen uit de muziek delen het "podium". Bovendien de entree is gratis! 

Ook het eten is bij De Instuif prima, niets bijzonders, maar juist dat maakt het zo lekker. Gewoon weer eens een portie bitterballen met een biertje erbij.

In tegenstelling tot de meeste kustplaatsen heeft Wijk aan Zee ruime, merendeel GRATIS parkeergelegenheid en bovendien sta je niet urenlang in de file om het strand te kunnen bereiken. Het brede strand is bovendien rustig en je kunt er zelfs op drukke dagen nog een plek vinden, ook honden, katten, vliegers en de meeste andere activiteiten zijn op het strand van Wijk aan Zee nog gewoon toegestaan.

Het is misschien een beetje uit de richting en ja je moet eerst een uur zoeken voordat je door de duinen heen bent, maar het is een totaal ander stukje strand dan we gewend zijn van de andere “hippe”stranden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws