Argy tijdens Acid Nouveau op 30 juni

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Diegene die nog nooit van Argy gehoord hebben, zijn afgelopen zomer op een andere planeet geweest. Want zijn kneiter van een hit Lovedose (en ook de Luciano remix hiervan) zijn werkelijk op alle dansvloeren helemaal grijs gedraaid. Een grote doorbraak voor de in Griekenland geboren Argy Theofilis.
Toen Argy in 2003 zijn school had afgemaakt reisde hij meteen af naar London om zich te focussen op zijn muziek. Ondanks zijn brede smaak, werd het hem al snel duidelijk dat hij zich wilde verdiepen in de electronische kant van de muziek en het was kort daarna dat hij verschillende platen uitbracht op diverse gerespecteerde Duitse labels.

Argy is constant bezig met het produceren van muziek en nieuwe sounds maar streeft ernaar alleen datgene uit te brengen waarop hij het meest trots is. Hij hoopt met zijn keuzes grote veranderingen teweeg te brengen. Zijn muziek is een natuurlijke uiting van zijn passie en zijn grooves staan hoorbaar onder invloed van Bossa Nova. Als DJ zet hij dynamische sets neer met onverwachte muzikale wendingen. Verwacht het onvoorspelbare.


Argy...

Argy wordt ondersteund door DJs Lupe en Sandrien. Sandrien is een relatieve nieuwkomer, maar met een indrukwekkende cv. Zo heeft zij optredens gehad op onder andere Dance Valley, Mysteryland, 5 Days Off, ADE en Awakenings festival. Beter bekend is ze van n van haar vele residencies op bijvoorbeeld Vreemd, MAD of Full Spectrum. Deze Dance 4 life-ambassadeur valt op door haar altijd enthousiaste voorkomen en ze weet haar muziek, waarbij minimal, acid, electro en deep-techno koersbepalend zijn, altijd goed aan te passen aan de sfeer van de avond.

Lupe staat pas sinds 2003 achter de draaitafels maar heeft in deze korte tijd, met residencies in onder andere The Sugarfactory en Studio 80, de Amsterdamse scene weten te bestormen. Zo hebben zowel hij als zijn clubavond UNK al eens op de nominatie gestaan voor een Gouden Kabouter Award voor beste nieuwe DJ en Beste Underground Clubavond. Ook Acid Nouveau zijn avond in 11 heeft inmiddels al een sterke following opgebouwd. Acid Nouveau brengt een vernieuwende sound die vloeit tussen acid, minimal en electro. De producties en draaistijl van Argy passen met hun schoonheid en energie goed in het nieuwe electronische firmanent van deze avond, aldus Lupe - die binnenkort overigens ook te bewonderen is op Sensation.

Vrijdag_30 juni
Acid Nouveau la nouvelle vague acidique & other modern bleeps
DJs Argy (Pokerflat, London) Sandrien, Lupe | VJ Pixelpimp
Entree 10 euro | 11_ben_je_zelf pashouders 8 euro.

11 restaurant_bar_club
Oosterdokskade 3-5
1011 AD Amsterdam
T 020 - 625.59.99

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws