Pantai Helat

Partyscene Redactie | 14 juni 2006
headlines

Pantai HelatDe dag staat in teken om het Community Outreach Program te steunen. Het COP is een ontwikkelingshulpproject dat al sinds 1999 wordt georganiseerd. Deze zomer zal een groep Nederlandse, Chinese, Koreaanse en Japanse studenten afreizen naar Indonesië om kleinschalige ontwikkelingsprojecten uit te voeren in samenwerking met de lokale bevolking. Deze projecten bevinden zich op allerlei gebieden, uiteenlopend van het opknappen van publieke gebouwen en watervoorzieningen tot onderwijs en handelsondersteuning.

‘S middags is er een beachvolleybal toernooi, aansluitend een Indonesische minimarkt met Indonesische koopwaar. Ook komt er een Indonesisch gezelschap en een surprise act, dus je waant je helemaal in Indonesië! Om de honger te stillen is er een BBQ Indonesian style.

In de avond zullen dj’s als Robert Feelgood en William Shagspeare geheel belangeloos komen draaien. Micheal More en Denniz  sluiten de avond samen met een paar speciale gasten knallend af.

Inschrijven voor het beachvolleybaltoernooi kost 5 euro, BBQ 15 euro, het feest 7,50 euro (aan de deur 10 euro). Of schrijf je in voor alle 3 en betaal 19,50.

Mail voor je aanvraag/deelname of interesse naar pantai-helat@hotmail.com of kijk op www.beach2006.tk. En er worden nog vrijwilligers gezocht om te helpen overdag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws