Absolutely Stereo

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zien en voelen zijn twee woorden die zeker ook op Absolutely Stereo van toepassing zijn! Met een grote dosis visuals en overheerlijke sounds laat Absolutely Stereo je maandelijks zien en voelen hoe een knalavond moet zijn

Tijdens de eerstvolgende editie, op zaterdag 20 mei, is DJ Ramon te gast. Deze Haagse houseveteraan kan makkelijk in het rijtje Marcello, Remy, Dimitri en Ronald Molendijk geplaatst worden. Ook al geniet hij niet de landelijke bekendheid van de eerder genoemde heren, hij draait wel al net zolang mee en heeft een zeer grote stempel op het nachtleven in zijn thuisstad gedrukt. Begin jaren negentig was hij de resident dj van de legendarische club La DS, de RoXY van Den Haag, waar hij wekelijks onnavolgbare marathonsets van 6 uur of langer liet horen. In een later stadium was Ramon ondermeer resident van Silly Symphonies en Club Las Palmas.

Na de ongetwijfeld sterke set van Ramon is het uiteraard tijd voor de dame die al 8 edities lang elke maand de sterren van de hemel draait, het publiek keer op keer in extase weet te brengen en de geluidsmannen tot wanhoop weet te drijven met haar streven naar perfect geluid! Over wie hebben we het? Miss Monica uiteraard The Leading Lady Of Dutch Dance!

Zoals elke maand is DJ Viccc weer heer en meester in de altijd gezellige lounge van Off Corso. Met zijn eclectische stijl plaatst hij zich niet in een hokje. Van bossanova tot house, van disco tot jazz, het komt allemaal voorbij!

Onlangs is tevens bekend geworden dat Absolutely Stereo de after party van de Fast Forward Dance Parade op zaterdag 12 augustus in Off Corso kan en mag organiseren. Een feit waar de organisatie met recht trots op is. Vooralsnog staan Miss Monica en de uit Chicago afkomstige Honey Dijon op het programma, meer info en meer djs volgen spoedig. Zet de datum alvast in je agenda!

Meer info over Absolutely Stereo, een paar leuke videoclips en flink wat fotos zijn te vinden op www.djmissmonica.nl



Zaterdag 20 mei
Absolutely Stereo
Off Corso
Kruiskade 22 - Rotterdam

23.00 - 05.00 u.
Entree: 13,00 euro

Miss Monica [4 hr set]
Ramon
Viccc
VJ Ottograph
MC Miss Bunty

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws