The Chaos Theory viert dubbel feest

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Spark heeft zijn vrienden uit zn Europese hardtechno netwerk weten te strikken om deze bijzondere nacht met hem in Rotterdam te vieren. Vanuit vijf verschillende landen komen ze overgevlogen om het fameuze geluidssysteem van Nighttown te teisteren. En natuurlijk mogen zijn gewaarde Nederlandse collega-DJs niet ontbreken. Om het af te maken heeft de organisatie bovendien Luna en zijn Haagse makkers Thilo & Evan Forrest gevraagd de Grote Zaal te openen. Het gaat een zinderende nacht worden op 10 juni, dat mag duidelijk zijn!

Wie van hardtechno houdt en nog geen bezoek heeft gebracht aan The Chaos Theory doet er goed aan om 10 juni in de agenda te noteren want dit is weer een prima nacht voor een eerste kennismaking. Vooral omdat er meer DJs te zien zijn dan het eeuwige rijtje met dezelfde namen wanneer het om hardtechno gaat. Het is hoog tijd voor vernieuwing in deze nog jonge scne en daar wil The Chaos Theory met alle liefde een flinke steen aan bijdragen.



Spark Taberner zal laten zien dat hij niet voor niets Awakenings in de Graansilo mag afsluiten waarna hij zich samen met zijn studiovriend Oliver Clothesoff gaat voorbereiden op zijn verjaardagsset. Luna verbaasde vriend en vijand op de tweede editie in januari met een prima uptempo technoset. We zien hem dus graag terug om te bewijzen dat hij meer stijlen tot in perfectie beheerst dan hardstyle of hardcore. De Kroaat Matt M. Maddox moet er zowat een halve wereldreis met trein en vliegtuig voor maken om erbij te zijn dus reken maar dat hij gaat vlammen. Veel wordt ook verwacht van de Duitser Boris S. die op The Chaos Theory live zal gaan. Diens landgenoot Viper XXL is inmiddels een bekend gezicht in Nederland en stond al op enkele grote feesten. De Grote Zaal wordt geopend door Thilo & Evan Forrest. De twee drijvende krachten achter Tegno waren al goed bezig in de Basement de vorige keer.

Over de Basement gesproken, daar staan 10 juni alleen maar helden. DJs die leven voor de hardtechno en in Malta en Spanje zelf ook hardtechnofeesten organiseren. Ze worden verder niet voorgesteld, net zomin als de DJ uit Belgi of de Nederlandse inbreng. Wie vertrouwen heeft in The Chaos Theory komt deze diehards gewoon bekijken en wie er echt zin in heeft kan zelf wellicht al een beetje op onderzoek gaan en zo meer te weten komen over in Nederland nog onbekende namen als Safas, Goatface, Monsieur K, Monocore of Hysterikmaniak. Want dat vindt de organisatie wel belangrijk. The Chaos Theory valt of staat met de bezoekers en het zou mooi zijn als het enthousiasme van de harde Chaos kern overslaat op nog veel meer fanatieke technoheads.

In de Theaterzaal tenslotte vinden we wat meer experimentele techno, soms downtempo, soms industrieel, van alles behalve het harde geweld dat in de andere twee zalen te horen is.

Zet dus een dikke rode cirkel om 10 juni in je agenda en kom naar Nighttown voor een nacht snoeiharde techno zoals die alleen op The Chaos Theory gebracht wordt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws