House Of Yoshi: A Special Night @ Panama*

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Dean Coleman bracht de greatest hits compilatie House of Yoshi: The Collection voor het Yoshitoshi label van Deep Dish uit. Lovende recensies doken massaal op, wat voor Panama de reden was om een avond te wijden aan deze populaire release met Mr. Dean Coleman himself achter de draaitafels, als klap op de vuurpijl.

Dean Coleman is na zijn succesvolle samenwerking met grootheden als Deep Dish, Erick Morillo, Harry Choo-Choo Romero, Roger Sanchez, Hernan Cattaneo, Felix Da Housecat een drukbezet man. Overal waar hij komt wordt hij met open armen ontvangen. En terecht. Zijn remixes bereiken elke keer weer een #1 positie in de Amerikaanse Billboard chart en zijn ster is nog steeds rijzende.

Miss Nine verschaft het mannelijk (en vrouwelijk) publiek vanavond een alibi om de ogen gedurende haar hele set op de DJ Booth gericht te houden. De dame die onder contract staat bij het Elite Model Management reist dus niet alleen de wereld over om haar DJ-skills te vertonen, ze wandelt ook regelmatig over diverse catwalks.



Dit wil overigens niet zeggen dat ze alleen geboekt wordt om haar mooie gezichtje, Miss Nine wordt vertegenwoordigd door het prestigieuze internationale boekingsbureau Bullit Bookings. In Panama* is ze vooral achter de draaitafels te vinden tijdens de tweemaandelijkse Motion feesten.

Panama* resident Jan Boom verzorgt deze avond de warm-up, terwijl 365 live! het muzikale entertainment in de studio voor zijn rekening neemt.

14 april 2006 Dean Coleman (USA), Miss Nine, Jan Boom, 365 live! met HOUSE OF YOSHI. Deuren openen om 23:00uur. Koop je kaarten in de voorverkoop bij het Amsterdam Uit Bureau voor 12,50 euro of aan de deur voor 15 euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws