Pump up the Jamm' met dj Roog

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Niemand minder dan Roog komt draaien! Roog is de onbetwiste koning van de funky, soulvolle house en een hele grote meneer in dj-land.

Met Hardsoul heeft hij een flink aantal releases en mix-cds op zijn naam staan. Volgens de Nieuwe Revu was Roog in 2004 de nr. 1 club-dj van Nederland en hij heeft onder andere een vaste aanstelling bij de New Yorkse club Cielo.

Maar wat zou je in New York willen als je het gebouw van de kabelskibaan de Wollebrand in Naaldwijk in vuur en vlam kan zetten?

Roog wordt in de (grote) zaal bijgestaan door de funky beats van Billy Varna en de dampende NU-club van Roman-B. Tevens verwelkomen we een nieuwe gast: DJ Rivo. Rivo is een (lokale) held in wording, dat garanderen we je! Eigentijdse house, funky en verrassend

In de tent kun je los gaan op ander geluid. Hier maakt Ben Guela zijn opwachting met een afwisselende set en laat Dylan Otto zijn meer poppy electro kant horen. De Wollebrand gaat open om 21.30u en sluit 04.00u.

De voorverkoop is zaterdag 11 februari gestart. Kaarten kosten 12,- ( 15,- aan de deur) en zijn verkrijgbaar bij Sigarenmagazijn de Wilde, Naaldwijk (+ 1,- adm. Fee) en/of kunnen worden besteld via [email]info@justjamm.nl[/email] ( 12,-).

Zie onze site www.justjamm.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws