Superstijl: democratie op de dansvloer

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 11 februari bepalen de bezoekers welke muziek DJ St. Paul draait in de Winkel van Sinkel op deze Superstijl-avond! Of het nu electroclash is, urban, swingbeat of Klassenfeestje 1985 f nog anders. Alles kan; democratie op de dansvloer!

80s pop, rock & roll, urban, 90s megadance, glamrock, op-volle-toeren, swingbeat, reggae, Classic Rock FM, electroclash, turn-up-the-bass. Het publiek kiest zlf per ronde welke muziekstijl er gedurende het komende kwartier aan bod komt. Bij binnenkomst ontvangt iedereen de unieke Superstijl-barcodestemcertificaten. Bezoekers selecteren met dit certificaat bij een van de stemkasten uit drie verschillende muziekstijlen welke het komende kwartier gedraaid wordt. Superstijl werkt dus als een soort collectieve jukebox - maar dan voor muziekstijlen n gedraaid door DJ's.

Op deze eerste Superstijl-avond in Utrecht staat DJ St. Paul achter de draaitafels. St. Paul is geen onbekende in de Domstad. Zo is hij het brein achter de succesvolle donderdagavond Pop-O-Matic in Tivoli. Ook is hij verantwoordelijk voor de sound van de Classic Noodlanding in Paradiso. St. Paul is een echte allround DJ en weet dus als geen ander hoe je een goed feestje moet bouwen. Maar, zoals gezegd, de platenkeuze is dit keer niet aan hem, maar aan iedereen op de dansvloer. Superstijl: youre in control!



ZA 11.02 Superstijl
Locatie: Winkel van Sinkel, Utrecht
Tijd: 23.00 05.00 uur
Entree: 10,- in de voorverkoop ex. fee (studenten krijgen 2,- terug op de avond op vertoon van OV) / 10,- aan de deur (studenten op vertoon van OV: 8,-)

Kaartverkoop: Revenge, Vredenburg 34, 030-2314820

www.superstijl.nl www.dewinkelvansinkel.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws