Nieuwe radioshow Ronald van Gelderen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De luisteraar zal een uur lang een selectie voorgeschoteld krijgen van tracks uit Ronalds dj sets gecombineerd met platen die hem zijn opgevallen tijdens zijn zoektocht naar nieuwe muziek.

ETN.FM is een Dance-radiostation die wereldwijd via internet te beluisteren is op www.etn.fm. Met twee luisterkanalen Trance Channel en Progressive Channel trekt ETN dagelijks een duizendtal vaste luisteraars. Collega DJs als Ernesto & Bastian, Mark Norman, Cor Fijneman, Graham Gold en Airwave zijn Ronald al voorgegaan met een show op dit station.

Op 14 jarige leeftijd was Ronald van Gelderen naast zijn passie voor muziek al bezig met het experimenteren voor een eigen radioshow. Nadat hij meerdere malen uit de lucht was gehaald met zijn succesvolle piratenstation, werd het in 2004 werkelijkheid bij ID&T Radio, waar hij samen met Ferry Corsten de radioshow Worldtour presenteerde. Zijn passie voor radio maken is dan ook net zo groot als muziek produceren en draaien als DJ over de hele wereld.

Het programma R.A.W. zal breed georinteerd zijn qua muziek. RvG: Met mijn show R.A.W. wil ik de luisteraars meenemen op een dancetrip met de muziek die op dat moment mijn favorieten zijn. Het zal niet een standaard Trance Show zijn zoals er al duizenden van bestaan, maar een met meer variatie qua muziek. Electro, Techno, Trance, het maakt niet uit wat voor muziek. Als ik het leuk vindt, draai ik het


Ronald van Gelderen...

Daarnaast is Ronald van Gelderen dit jaar opnieuw een van de headliners tijdens het grootste Trance evenement van de wereld Trance Energy. Trance Energy viert op zaterdag 11 februari 2006 zijn 7-jarig bestaan traditiegetrouw in de Utrechtse Jaarbeurs. Bij de vorige aflevering in 2005 sleepte dit evenement een nominatie voor Beste Dance Event in de wacht, tijdens de gerenommeerde International Dance Music Awards in Miami. Naast zijn optreden zal Ronald van Gelderen ook de succesvolle Trance Energy compilatie CD gaan mixen. Deze CD komt op 16 februari 2006 bij Universal Music uit. De CD zal gevuld zijn met alle top platen die Ronald in zijn sets gebruikt. Meer info hierover op www.trance-energy.nl


DJ AGENDA:
Januari: vakantie
04-02-06: Godskitchen, Birmingham, UK
10-02-06: Turnmills, London, UK
11-02-06: Trance Energy, Utrecht, NL
18-02-06: Brothers, Bunnik, NL
25-02-06: Honeyclub, Brighton, UK
18-03-06: Coach, Banbrige, IE
25-03-06: Dance Academy, Plymouth, UK

Voor meer info: www.ronaldvangelderen.com / www.etn.fm / www.trance-energy.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws