Nieuwe Club-Zes opent haar deuren

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zes wil met haar formule de gemiddelde uitgaanshoreca die Venlo rijk is ontstijgen zegt Kevin in t Hout, uitbater van Club-Zes.

Club-Zes heeft niet voor niks Club in haar naam staan. Het pand krijgt namelijk een strakke inrichting waar klassiek, modern ontmoet met op de eerste verdieping een gezellig ingerichte lounge inclusief champagne- en cocktailbar. Het clubgevoel zal verder versterkt worden door de muzikale programmering van dance muziek in de breedste zin van het woord.

Het programma biedt elke zaterdag groovy funky tunes; een mengelmoes van house, de lekkerste populaire muziek, funky beats, en dance classics uit de jaren 70, 80 en early 90s.
De vrijdag wordt een avond die begint in de eclectische hoek, echter volledig eindigend in het house genre. Resident djs Sam oNeall en Gilton Franklin zullen er regelmatig hun kunsten komen vertonen. In t Hout zegt: Door vooral djs en acts te boeken die op de overbekende 4-kwartsmaat van house hun ding komen doen, mikken we op een publiek van jong volwassenen. Verder is er elke maand een Club-Zes Special. Op deze avonden zullen de grootheden van de nationale en internationale dance scne acte de prsence geven in Venlo.

Vrijdag 2 december is de openingsavond waar meteen goed uitgepakt wordt. Ook wel het best bewaarde geheim van Nederland genoemd, Eric de Man, komt naar Zes toe. Opzwepende house en tech-house met een rauw randje is waar deze grootheid voor staat. 2e kerstdag is het meteen weer raak met nog een Club-Zes Special. Ricky Rivaro, bekend van o.a. Convertible en zijn zomerse residentie bij Bloomingdale, zal met zijn komst deze feestelijke dag alleen nog maar beter maken!

En er zijn nog meer toekomstplannen. In t Hout: Zes zal in de toekomst haar openingstijden uitbreiden en ook op zondag staan er leuke dingen op stapel zoals live optredens of themafeesten.

De minimumleeftijd om Zes te betreden zal 21 jaar zijn. De openingsavond gratis te bezoeken. Om alvast een beeld te vormen over wat Zes nog meer gaat bieden en welke avonden er speciale optredens gepland zijn bezoek je natuurlijk de website: www.club-zes.nl

Club-Zes Specials:
02-12
Openingsavond
Eric de Man, Sam o Neall
entree gratis

26-12
2e kerstdag
Ricky Rivaro en Sam o Neall
entree 7,-

Club-Zes
Steenstraat 6
5911 HE Venlo

Geopend:
Do 20.00-02.00 uur
Vrij 20.00-05.00 uur
Za 20.00-05.00 uur

Minimumleeftijd 21 jaar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws