Fire!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na de zeer succesvolle Grand Opening n de Utrechtse editie op 5 november in de Winkel van Sinkel, is het weer tijd voor een fire! in de thuisbasis.
Het wordt een bijzondere editie aangezien Marnix, dj en oprichter van Loveland, twee dingen te vieren heeft en iedereen daar graag bij wil hebben. Om te beginnen is Marnix eind november jarig en daarnaast is hij dan al 20 jaar actief als dj. Voor deze speciale gelegenheid nodigt hij maarliefst tachtig djs uit voor een verjaardagsdiner in Hotel Arena, waarvan oa. de volgende het publiek op een spectaculaire set zullen trakteren: Benny Rodrigues, 100% Isis, Sebastien Lger, Marnix, Dimitri, Tommy, Marcello, Frederik Abas, Remy, Laidback Luke en Stef Vrolijk.

De Tuinzaal is ditmaal het domein van Ace Bookings, die qua line-up ook alles uit de kast hebben gehaald. Hun dj-night wordt verzorgd door absolute smaakmakers zoals: Hitmeister D, Jeremaine S, Melly Mel, Jaziah, Sir Edward & Manga.



Voor de aankomende fire! editie is het niet mogelijk om entreekaarten in de voorverkoop te bemachtigen, deze zijn enkel en alleen aan de deur te verkrijgen, voor slechts 15,-. De deuren zijn geopend vanaf 22.00 uur, het moment waarop de show op volle kracht van start zal gaan. Zorg dat je op tijd bent!

Diegenen die gebruik maken van een fire! package deal zijn in ieder geval verzekerd van een onvergetelijke avond. De package deal bestaat uit een 3-gangen diner in Todrink, 2 plaatsen op de gastenlijst en een hotelovernachting in Tostay met late-check-out op zondagmiddag. De fire! package deal kost 162,- voor 2 personen en is te reserveren bij de receptie van Hotel Arena op telefoonnummer 020- 850 2410 of stuur een email naar [email]reservations@hotelarena.nl[/email] o.v.v. A Hot Night Out.

Fire!
26 november 2005
Hotel Arena Amsterdam
22.00 04.00 uur
Doorprice: 15 euro (no presale)
Line-up: Sebastien Lger (FR), Marnix, Benny Rodrigues, Remy, Laidback Luke, 100% Isis, Dimitri, Tommy, Marcello, Frederik Abas, Stef Vrolijk, Hitmeister D, Jermaine S, Melly Mel, Jaziah, Sir Edward & Manga.

Next fire!
Op 10 december zet Loveland samen met Sound Architecture, Off Corso in vuur en vlam. Alwaar de befaamde Amerikaan Josh Wink op het programma staat! Meer informatie over de brand in de havenstad volgt snel. Check www.loveland.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws