Famous viert 1-jarig bestaan (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Er is er een jarig en dat is Famous. Dus dat moet gevierd worden. Een jaar geleden ging Famous van start en in die tijd heeft het clubconcept zich weten te ontwikkelen tot een van de succesvolste van Amsterdam. Dankzij een uitgekiende line-up, aankleding en een toplocatie als Panama heeft Famous een vast plekje in de party-agendas veroverd. En dat moet gevierd worden.

Wat dacht je van Max Graham, de man die zeer recent een klapper van een hit scoorde met de Yes bewerking Owner of a Lonely Heart. Het superherkenbare gitaarrifje, de synthesizerloopjes en vrolijke clubbeat deden deze zomer al heel wat dansvloeren los gaan. Nu komt Graham naar Panama om zijn sound in een twee uur durende set aan het nederlandse publiek te laten horen. Handen in de lucht en gaan!

Maar dat is niet alles; ook Roog is aanwezig tijdens deze editie van Famous. Roog, de man die met zn Hardsoul sound in de loop der jaren een stevige following heeft weten op te bouwen, zal voor de eerste verjaardag van Famous alles uit de kast halen.

Dat zal Mischa Daniels ook doen. Hij is al vanaf het begin de resident dj van famous en eigenaar van het gelieerde Fame Recordings platen label waarop dit jaar kneiters van tracks zijn gereleased. Mischa remixte voor zijn eigen label Ruffneck's "Everybody Be Somebody" en bracht onder andere zijn eigen producties zoals de Justin Timberlake cover Last Night op Fame uit. Al zijn releases werden regelrechte Floorfillers.

In de kleine zaal van Panama zijn het Perry ONeil en dj Murphy die los gaan. Perry is de voorman van het Progressive Electronic Elements label. Naast zijn A&R werkzaamheden, produceerde hij voor EE dansvloer voer zoals "Wave Force" en "Kubik" en wordt hij beschouwd als 1 van de snelst rijzende sterren in de internationale DJ Scene. Hij draaide het afgelopen jaar in de meest toonaangevende clubs ter wereld. Van Miami tot Ibiza en van Birmingham tot New York. Alle (inter)nationale TOP (progressive) dj's hebben wel een plaat van Perry in de koffer zitten. Ook collega Max Graham is erg van zijn sound gecharmeerd en tekende onlangs een productie van Perry voor zijn label. Het is dan ook geen toeval dat de label vrienden samen tijdens dit 1 jarig bestaan van Famous draaien.

Naast hem staat dj Murphy die als nieuwkomer op deze 1e verjaardag van Famous zal laten horen wat hij waard is.

Be you, be free, be famous!

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws