T.Raumschmiere in Eindhoven (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Verschillende landen worden aangedaan, waaronder ook Nederland. Op vrijdag 11 november is het de beurt aan de Effenaar in Eindhoven, waar hij te samen met zijn band nieuw en oud werk laat passeren. Ondersteund door label genoot DJ Phon.o zal de avond worden ingevuld.

Met een directe verwijzing naar The Ramones in de titel van zijn nieuwe plaat Blitzkrieg Pop steekt T.Raumschmiere zijn punkinvloeden niet onder stoelen of banken. Marco Haas alias T. Raumschmiere is oprichter van het techno/house label Shitkatapult uit Berlijn, een label dat net als hijzelf de waarden van de punkbeweging hoog in het vaandel draagt. Zijn geluid is koud, hard en rauw maar weet toch een zekere mate van funk aan te houden.

T.Raumschmiere werd bekend met de Miss Kittin samenwerking 'Monstertruckdriver'. Nieuwe muziek passend in de electrohype. Blitzkrieg Pop is een terugkeer naar zijn industrial roots. Rockende gitaren, krakende electro, geschreeuw en donkere ambient. Nine Inch Nails, Lard, Atari Teenage Riot en Ministry zijn nooit ver weg.

Na afloop is de afterparty Gigantic. Bezoekers van T.Raumschmiere kunnen gratis blijven en genieten van het electropunk optreden van Elle Bandita. Samen met de djs Xinix & X-id zal de avond tot 04.00 uur ingevuld worden.

T.Raumschmiere & Band
Support by DJ Phon.o


Datum: vrijdag 11 november 2005
Locatie: Effenaar
Zaal open: 20.30 uur
Aanvang: 21.00 uur
Entree: 10,-
VVK start: reeds gestart

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws