Fiësta Caliente

Partyscene Redactie | 28 september 2005
headlines

ritmo

Komende zaterdag 1 oktober zal de première party van Ritmo in discotheek de Powerzone te Amsterdam plaatsvinden. Dit exotische festijn zal de place to be zijn voor mensen die van veel luxe houden. Verwacht veel passie, spannende cocktails, palmbomen, percussie en uiteraard sambadanseressen.

Vanuit de entree, aan de bar, op het VIP deck en in de luxe witte zaal zullen onaangekondigde verassingen en wendingen zich voordoen. Alles spontaan en ongedwongen, maar wel sfeerbepalend en consequent aanwezig!

De muziek wordt verzorgd door vier zwoele DJ’s die helemaal into latin zijn. Als eerste Gregor Salto, die deze zomer overal aanwezig was, en twee grote hits afleverde: Boa Viagem en Looking Good. Verder is D-Rashid aanwezig. Deze Salsalounge resident is een echte koning op het gebied van de swingende tribal house. Leroy Styles, resident in de Now & Wow, is ook van de partij. Als laatste zijn Rishi Romero en Jethro Angkotta geboekt. Dit duo was al te zien Escape en Hotel Arena waar het dak er letterlijk vanaf vloog. Rishi Romero met zijn tribal en filtered sound en Jethro met zijn live percussieact, zullen het publiek ook op Ritmo verrassen met een exclusieve set.

Voorverkoop kaarten ad. €12.50 exc. fee zijn verkrijgbaar bij www.ticketbox.nl. Kaarten aan de deur €15,00.Partyscene.nl geeft 5x2 kaarten weg voor dit schitterende event, kijk bij winnen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws