Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Deze Haarlemse gasten lopen al weer flink wat jaren mee in de housescene, en weten inmiddels wel hoe je een feestje moet bouwen. Ille Bitch is in Haarlem beter bekend als Michael von L., en is onder deze naam een bekend gezicht in de Stalker. Het afgelopen jaar is zijn ster als DJ omhoog geschoten, en sindsdien is hij in Haarlem bijna wekelijks te bewonderen.

Zijn compagnon, De Man Zonder Schaduw, is hoofdzakelijk actief geweest als huis-DJ van de Gasten Zonder Grenzen, een collectief dat sinds een aantal jaren wilde, vaak illegale feesten geeft op uiteenlopende locaties. Vooral de afgelopen maanden hebben ze hun beruchte status aangescherpt door het geven van een aantal exorbitante afterparties. Op deze feesten heeft Michael von L. zijn bijnaam Ille Bitch weten te verdienen, en heeft hij voor het eerst samen met De Man Zonder Schaduw gedraaid.

Afgelopen juli hebben Ille & De Man hun kunsten voor het eerst ook in de Stalker vertoond. Vijf uur lang hebben ze, met een mix van alle mogelijke electronische stijlen, voor een volle bak een overweldigende show neergezet. Door dit enorme succes heeft Club Stalker hen uitgenodigd om een aantal vaste avonden hun kunsten te vertonen, te beginnen met vrijdag 30 september. Vanuit een extra verruimde DJ-booth, zodat de familie lekker mee kan feesten, zullen zij er met hun uitzinnige aanhang weer n groot feest van maken.
Bovenzaal wordt gehost door dj Elected.



*** Na hun optreden in de Stalker staan Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw de hele ochtend nog op de afterparty. Voor meer info: www.gastenzondergrenzen.nl***

www.clubstalker.nl

Stalker
Datum: 30/09
Open: 00.00 - 05.00
01 Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw
02 Harlem Jungle feat. Elected

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws