10 jaar I love Techno: de line-up

Partyscene Redactie | 26 augustus 2005
headlines


De eerste editie met Richie Hawtin en Jeff Mills staat nog vers in ieders geheugen. De Gentse club Vooruit had destijds zo’n 700 man binnengehaald. Deze locatie is in de loop der jaren verruild voor het Flanders Expo, aangezien het lastig is om het huidige bezoekersaantal van 35.000 man in een kleine club te proppen.

De eerste namen van de line-up zijn inmiddels bekend: onder meer Dave Clarke, Miss Kittin, Collabs featuring Chris Liebing & Speedy J (live), Tiga, T. Raumschmiere (live), Marco Bailey, Matthew Dear (live), Sven Väth, Nathan Fake (live), Robert Hood, Tony Rohr (live), Magda, Dj Bone en Dj Naughty zullen op 12 november afreizen naar Flanders Expo in Gent.

In verband met de verwachte drukte brengt I love Techno dit jaar De “Switch Room Video”. Zo kun je sommige acts in de zijzalen in een extra zaal live beleven. Deze ruimte is voorzien van enorme videoschermen en complete licht- en geluidsinstallaties voor een optimaal effect. Zo is er ruimte genoeg voor iedereen sta je niet continu op elkaars tenen.

Op het jubileum wil de organisatie de feestgangers mee terugnemen naar hoe het allemaal is begonnen. Bereid je dus voor op een mooie combinatie van oude beats, electro van nu en een kijkje in de toekomst van de techno.

I love Techno
zaterdag 12 november 2005
Flanders Expo in Gent (BE)
Entree: € 37,50 vvk via Ticketbox. Voorverkoop start op zaterdag 17 september 2005.
Combitickets incl. busreis verkrijgbaar voor € 69,50 via Partynight

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws