Dillon Francis komt met de tweede single van zijn aankomende album

Ivo Mollemans | 25 februari 2018
music

Beeld via Dillon Francis.

Het nieuwe album van Dillon Francis is onderweg en het eerste materiaal is al te beluisteren. Vorige maand kwam het nummer ‘Ven’ uit en nu is ook ‘We The Funk’ met Fuego online gekomen. 

Dillon Francis dropt nieuwe single met Fuego

Het nummer zit vol met reggae invloeden en ook deze is net als ‘Ven’ Spaanstalig. Het is een slimme keuze van Dillon Francis om voor Fuego te kiezen als artiest op zijn album, want hiermee kan hij zijn vertrouwde geluid op een vloeiende manier mengen met nieuwe elementen. Het produceren van het nummer beviel ook Dillon goed:

“I’ve been really focused on having fun while making music. Fuego is a fun dude, so when we cut the song in Mexico all the pieces fell together pretty quickly from there.”

LEES OOK: DJ Snake laat nieuwe track ‘Magenta Riddim’ horen en dit is hem

Bij het nummer is ook een videoclip uitgekomen die vol met kleur zit. De vibe van het nummer wordt hierdoor op precies de goede wijze gevisualiseerd. Erik Rojas, de regisseur van de clip, had dan ook als doel om het nummer op een vrolijke wijze te laten zien:

“When I first heard ‘We the Funk’, I immediately envisioned colors, dancing and fun. I’m Colombian and grew up surrounded by Latin music and culture, so I really wanted to channel that amazing vibrance into this piece. Dillon and Fuego were incredible to work with and their energy really allowed us to make something super rad!”

Hopelijk komt het album van Dillon Francis snel uit. Check in de tussentijd alvast ‘We The Funk’:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws