Motion op Rockit Open Air Festival

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Tijdens dit festival kan men genieten van een enorm aanbod aan muziek. Zo zijn er verschillende areas met diverse muziekstijlen, djs, theater, live optredens en acts. De prachtige omgeving van de Maarsseveense Plassen (Maarssen, vlakbij Utrecht) is verkozen als crime scne. Je bent dus omgeven door water, bomen, gras, strand en ... muziek!

Motion zal tijdens dit festival een stage hosten, zoals dat in vaktermen heet. Motion heeft dus een geheel eigen podium, eigen artiesten, eigen aankleding en eigen acts. Verwacht de intieme sfeer van Motion op een groot festival. Verwacht het prachtige geluid van Motion in de buitenlucht. Verwacht de mooie aankleding van Motion op deze unieke locatie. Kortom, verwacht het beste!


Motion op Rockit...

De uit Berlijn afkomstige Alexander Kowalski zal live optreden op het Motion podium, evenals de Schot Funk dVoid. Ook Dennis Ruyer, Edwin Bazen, Jesse Voorn, Max Morl, Miss Nine vs. Sem Sonic en Proluctors zijn op het Motion podium aanwezig. In de andere areas zul je djs tegenkomen als: Derrick May, Erick E vs. Roog aka Housequake, Layo & Bushwacka, The Youngsters (live), Bart Skills, Billy Nasty, Cristian Varela, Don Diablo en Juan Sanchez. Dit is slechts een zeer beperkte selectie van al het dj geweld dat er die dag plaats gaat vinden in Maarssen.

Kaarten voor Rockit Open Air op 30 juli kosten 25 euro (excl. fee) in de voorverkoop. De kaarten zijn te koop via TicketBox (www.ticketbox.nl), alle Free Record Shop vestigingen en Clubwearhouse (Spuistraat 250). Er zijn tevens VIP-tickets (VIP-deck op het eilandje) te verkrijgen voor 45 euro (excl. fee). Voor alle overige informatie en routebeschrijvingen kun je terecht op www.club-motion.nl en www.rockitopenair.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws