Lexion The First 'The Mad Cat Edition'

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Elke eerste zaterdag van de maand trapt de Lexion af met The First. Zaterdag 6 augustus staat in het teken van het stimulerende op Absint gebaseerde shooterdrankje Mad Cat. Acts en aankleding van de zalen worden op dit duistere thema aangepast. Daarnaast zijn er in de Lexion trendwatchers aanwezig met het doel bezoekers te nomineren voor de Street Hairstyle Award 2005. Dresscode tip: even een minuutje langer voor de spiegel staan en de lokken de nodige aandacht geven!

Street Hairstyle Awards 2005
Trendwatchers van de Street Hairstyle Awards 2005 zijn in de maand augustus op pad (op festivals, in clubs en op straat) om 100 mensen te nomineren voor deze award, die eind oktober uitgereikt wordt aan degene met de meest trendy hairstyle. De scouts bezoeken de Lexion tijdens deze editie van The First, dus bezoekers worden aangeraden met een net mainstream kapsel voor de dag te komen. De 100 genomineerden komen op internet te staan zodat het publiek kan stemmen. Naast de publieksjury is er ook vakjury, bestaande uit BN'ers. Een wekelijkse update is te vinden in de vrijdageditie van Sp!ts. De winnaar wordt beloond met een stedentrip naar New York, wordt een jaar lang het gezicht van Got2b (Schwarzkopf/Henkel) en maakt zijn/haar televisiedebuut op the Box.Mad Cat en gooi je haar los
Mad Cat is een stimulerende likeur met een pittige kruidige smaakcombinatie van koffie en anijs, gebaseerd op de beruchte likeur Absint die honderd jaar lang verboden was (in Nederland sinds juli 2004 vrijgegeven). Absint was in de negentiende en begin twintigste eeuw mateloos populair onder kunstenaars als Pablo Picasso, Vincent van Gogh en Oscar Wilde. Dit vanwege de psychoactieve werking van het bestanddeel thujon waardoor volgens eigen zeggen hun creativiteit enorm gestimuleerd werd. Daarnaast bevat het partydrankje 30 procent alcohol en de opwekkende stof cafene. Wellicht dat het drankje ook aanzet tot waanzinnig experimentele en gewaagde hairdos?

The First: club, trance en demos
Verder blijft The First natuurlijk The First, met welbekende deejays en club & trance in de Grote Arena (Main Area). De Decozaal is net als in de maanden juli en september omgetoverd tot Talent Area. Hier krijgen jonge talenten de kans om de slaapkamer definitief om te ruilen voor een echte club en zich te bewijzen voor het grote publiek. Demo's kunnen opgestuurd worden naar Lexion, t.a.v Summertalentroom/ The First, Postbus 1320, 1500 AH, Zaandam. De Lexion is zaterdag 6 augustus open van 23.00 tot 11.00 uur s ochtends. De voorverkoop is al van start via Ticketbox, de kaarten zijn 15,- (ex fee). Dames mogen tot 00.00 uur gratis naar binnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws