A nightmare in Rotterdam- Welcome to Wonderland

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Met het nu al legendarische evenement A Nightmare Outdoor van 28 Mei gehouden op het strand van Hoek van Holland nog vers in het achterhoofd, maken UDC en Mid-Town Records zich op voor alweer de derde indoor editie van A Nightmare in Rotterdam.

Onder de noemer Welcome to Wonderland zullen op 17 december 2005 wederom twee zalen van het Ahoy complex klaargestoomd worden voor een early rave / present hardcore spektakel, met uiteraard spectaculaire decoratie en licht, een line-up die weer 100% Nightmare waardig is en het Nightmare Outdoor geluidssysteem wat door de aanwezigen tijdens de Outdoor editie geroemd werd om het snoeiharde en zuivere geluid.

Alle nieuwsfeitjes, updates en de aankondiging van de volledige line-up zullen binnenkort te zien zijn op de officile site: www.nightmare-rotterdam.com.



Aanvang van het event is 22.00 uur en zal tot 07.30 uur de volgende ochtend duren. Kaarten voor A Nightmare in Rotterdam Welcome to Wonderland kosten 37,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen en Ticketbox (Primera en Free Recordshop). Daarnaast kan er ook online besteld worden via www.ticketbox.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws