A Funky Sensation @ Panama

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zaterdag 2 juli organiseert Chemisty namelijk A funky Sensation waarbij je regelmatig een houseklassieker voorbij zal horen komen. Samen met Remy zullen deze twee heren de grote zaal van Panama behoorlijk laten knallen met de vetste house en ouderwetse gezelligheid!

DJulz is graag geziene gast in clubs over de wereld als Space en Pasha in Ibiza, Fuse , Cafe DAnvers (Belgie), The End (London) en The Tunnel (New York) om er maar eens een paar te noemen. Zijn eigen producties worden gedraaid door Josh Wink, Laurent Garnier, Mr.C en Silicone Soul. Ook was hij een van de hoogtepunten van het Amsterdam Dance Event van dit jaar, Chemistry is daarom trots om deze man weer aan publiek te mogen presenteren. Samen met Remy draaien zij de mooiste oude en nieuwe klassiekers die genres house en techno hebben tot nu toe hebben voortgebracht.

Dat dit een bijzondere avond gaat worden staat nu al vast, te meer omdat de gloednieuwe eigenaars van Outland Records de studio van Panama gaan hosten. Dat deze heren luisteren naar de namen Bart Skils en Jerome maakt het alleen nog maar mooier. Zowel Bart als Jerome kennen we van de succesvolle Awakenings en de Voltt feesten. Meeslepende minimal techno en de mooiste house in het intiemste zaaltje van Amsterdam. A Funky Sensation!



Funky Sensation in Panama
Datum: 2 juli 2005
Artiesten: DJulz, Bart Skils, Remy en Jerome
Plaats: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam
Tijd: 23.00 tot 04.00uur
Prijs: Vvk via Beep! 10,00 (incl. fee) // deur 15,-

Meer info:
www.chemistry.nl
www.panama.nl
www.outland.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws