Q-Dance dwingt Cu Dance tot naamsverandering

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nadat het promotiebedrijf voor de dance industrie Cu Dance en de daarbij behorende online Dance portal (www.cudance.nl) ruim een jaar geleden het levenslicht zag, heeft een gerechtelijke procedure er gisteren toe geleid dat het bedrijf haar naam noodgedwongen heeft moeten veranderen. Reden hiervoor is dat de dance organisatie Q-Dance (deels in handen van ID-T) heeft geclaimd dat Cu Dance wel eens tot (spraak)verwarring zou kunnen leiden met het merk Q-Dance.

Hoewel Cu Dance haar naam gebruikt als een Engelse verbastering voor See You Dance, bestaat volgens Q-Dance de mogelijkheid dat men Cu Dance uit zal spreken als Q-Dance. Voor de directie van Q-Dance reden genoeg om Cu Dance dan ook te sommeren de bedrijfsnaam en de daarbij behorende website per direct aan te passen en geen gebruik meer te maken van de naam Cu Dance.

Buiten de aanpassing in de naam, zal Cu Dance op dezelfde voet doorgaan. Zij het niet dat men vanaf heden het laatste dance nieuws, de dance-agenda en de diverse win-acties kan vinden op een nieuw adres: www.seeyoudance.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws